MOL Winter EVO
Kedd, 2019. január 22., 03.54
Kulturális intézmények fehér éjszakája

Változás a programban!

Változás a programban!
Változás a programban!

A ma éjszakába belenyúló kulturális programsorozat kínálatában történt változás következtében a Ioan Slavici Klasszikus Színházban 21 órától Alexandru Kiriţescu: Fecsegőkcímű darabjából készült előadását nézhetik meg az érdeklődők – tájékoztatnak a változásról a szervezők.

A történet Aneta Duduleanu házában, Tasse Duduleanu egykori földbirtokos özvegyének otthonában zajlik, ahol az öregasszonya kisebbik lányával, Margaretával, és annak férjével, Mircea Aldeával, valamint a nevelőnővel és a szolgálóval él együtt. A házban – melyben a veszekedés, a hangos szó, az önzés és az irónia dominál – Mircea Aldea csak egy betolakodó, aki erőszakkal lett Margareta Duduleanu férje. Margareta folyamatosan, kétségbeesve őrlődik saját csapdájában, ebbe a káoszba érkezik Párizsból a könnyűvérű Wanda Serafim, aki elcsábítja Mirceát – egy teljesen nem megfelelő időszakban, éppen akkor, amikor kiderül, hogy Margareta gyermeket vár.

A Fecsegőket Laurian Oniga rendezte.

Az Aradi Napok alkalmával szervezett Kulturális intézmények fehér éjszakájánakprogramjaira a belépés mindenkinek ingyenes.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'