JelenHaz
Szombat, 2019. augusztus 17., 23.41

A királynénak dolgoznia kell!

A királynénak dolgoznia kell!
A királynénak dolgoznia kell!

Vilmos herceg barátnőjének, a bájos Kate Middletonnak nem árt jóban lennie II. Erzsébettel. A királynő pedig azt szeretné, ha a leendő királyi feleség hasznossá tenné magát. Vége a semmittevésnek, legalábbis ami Vilmos herceg barátnőjét illeti.

A királynő szerint Kate Middletonnak kezdenie kell magával valamit, mert azzal, hogy munkanélküli, rossz példát mutat az alattvalóknak. A királynő kívánsága, hogy a kisasszony kezdjen el dolgozni, és csak ezután menjen férjhez Vilmoshoz. Ha a 26 éves hölgynek ötletekre lenne szüksége, akkor II. Erzsébet szíves örömest áll a rendelkezésére.

Az uralkodónő már azt is kitalálta, hogy a leendő királynénak hol kellene töltenie rengeteg szabadidejét. Véleménye szerint egy gyermek- vagy állatvédelemmel foglalkozó szervezet mecénásaként jó benyomást tenne a britekre, és ideálisabb példakép lehetne, mint munkanélküliként.

Állásajánlatok szép számmal érkeznek Kate-hez a királynő közreműködése nélkül is. Néhány jótékonysági szervezet kifejezetten szeretné, hogy velük dolgozzon. Kate-nek már csak döntenie kell. Ha minden jól megy, akkor Kate és Vilmos herceg karácsonykor bejelenthetik az eljegyzést, az esküvőre pedig 2009. májusában vagy júniusában kerülhet sor.

(nlc)

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'