Csütörtök, 2018. július 19., 01.01
Star Academy

Jelentkezőket várnak Romániából is!

Jelentkezőket várnak Romániából is!
Jelentkezőket várnak Romániából is!

Star Academy címmel új, Magyarországon még ismeretlen műsort tűz képernyőjére ősszel a TV2 csatorna. Az eredetileg holland formátumot már több mint 50 országnak értékesítette a forgalmazó Endemol, és most ősszel megérkezik a TV2-re is.

Ökrös Gergely elmondta, hogy a műsor a klasszikus, zenés tehetségkutatót vegyíti a reality elemeivel. Olyan fiatalok költöznek a Star Academy házba, akik énekesként szeretnének befutni. A szereplők mindennapjait, egymáshoz fűződő kapcsolatukat, zenei képzésüket, ének- és táncpróbáikat – melyekhez profi segítséget kapnak – a napi összefoglalókban követhetik nyomon a nézők.

Az egész heti felkészülés eredményét a hét végén, egy izgalmas, élő műsorban mutatják meg, ahol a zsűri mellett a nézők szavazataikkal befolyásolhatják, ki folytathatja tovább a versenyt. Az utolsó adásból a győztes énekes 24 millió forint készpénzzel távozik, és minden segítséget megkap, hogy a karrierje beindulhasson!

 

A produkciót az IKO készíti, akik közel húszéves televíziós műsorgyártási tapasztalattal, kiemelkedő tehetségű szakember gárdával már számos zenés showműsort és reality-t sikerre vittek.

A Star Academybe május 10-től lehet jelentkezni, a TV2 várja 18 év feletti, tehetséges, vagány fiatalok jelentkezését a tv2.hu/staracademy weboldalon.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'