JelenHaz
Kedd, 2019. augusztus 20., 14.45

Madonna látványos koncerttel startolt

Madonna látványos koncerttel startolt
Madonna látványos koncerttel startolt

Extravagáns két és fél órás show-val indította az ötvenéves énekesnő „Sticky and Sweet” (Ragacsos és édes) névre keresztelt világturnéját. Az első koncertnek az angliai Cardiff városa adott otthont.

A 75 ezer fő befogadására alkalmas, gigantikus Millennium Stadion tökéletes helyszínt biztosított az amerikai énekesnő nyitókoncertjének. Madonna az új lemez dalai mellett megannyi klasszikust is elénekelt. A négy részből álló koncerten ott volt férje, Guy Ritchie és a három gyereke is. Az énekesnő mindent megtett, hogy a közönség jól szórakozzon: 12 főből álló zenekar kísérte, 16 táncos és 8 különböző kosztüm mellett számtalan további show-elem színesítette a műsort. A kosztümöket a francia Givenchy divatház készítette, de számos más tervező is kivette a részét a show-ból. A zenekart az amerikai Tom Ford öltöztette, a cipők a Miu Miutól és Stella McCartney-tól származnak, a Moschino pedig a napszemüvegeket jegyzi.

A koncert első részében az 1920-as évek gengsztervilágának hangulata elevenedik meg, a második részben a korai 80-as évek. A popkirálynő abban az időben, mindössze 35 dollárral a zsebébenérkezett New Yorkba, hogy megvalósítsa az álmait. A show harmadik részét a tradicionális cigányzene inspirálta, amely a befejező részben rave-zenébe csap át.

Madonna Magyarországhoz legközelebb a bécsi Duna-szigeten lép fel 2008. szeptember 23-án.

(nlc)

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'