https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Hétfõ, 2019. szeptember 23., 21.28

Foci-vb és filmvetítések a Capitol nyári moziban

Foci-vetítések lesznek a Capitol nyári moziban   Fotó: timisoreni.ro
Foci-vetítések lesznek a Capitol nyári moziban Fotó: timisoreni.ro

Az oroszországi foci-vb legfontosabb mérkőzéseit óriás kivetítőn, a Capitol nyári moziban ingyenesen nézhetik meg a temesváriak. A mérkőzések szünetében futball témájú filmeket vetítenek.

Június 30-án, szombaton 16 órától kezdődnek a nyolcaddöntő mérkőzései, a két meccs között a The Miracle of Bern / Das Wunder von Bern 2003-as filmet vetítik, rendező Sönke Wortmann. Július 1-jén szintén 16 órakor kezdődnek a focimeccsek, a két mérkőzés között Corneliu Porumboiu: Al doilea joc (2014)

című filmjét vetítik. Július 2-án a focimeccsek között a Germany. A Summer’s Tale / Deutschland. Ein Sommermärchen című filmet, július 3-án a Lessons of a Dream / Der Ganz Grosse Traum foci témájú film kerül vetítésre.

A negyeddöntők alkalmából július 6-án a Becoming Zlatan című filmet (rendezők Fredrik Gertten, Magnus Gertten) vetítik a két futballmeccs között. Július 7-én a Maradona by Kusturica (rendező Emir Kusturica) című film lesz műsoron.

Az elődöntők vetítésére július 10 és 11-én 18 órától, a „kisdöntő” vetítésére július 14-én 15 órától, a döntő, az érmek kiosztása és a záróünnepség vetítésére július 15-én 16 órától kerül sor.

A foci-vb- és filmvetítéseket a Polgármesteri Hivatal és a Banatul Filharmónia szervezi.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'