50%-os árzuhanás
Szerda, 2019. július 24., 09.27

Gyereknapod töltsd velünk!

Gyereknapod töltsd velünk!
Gyereknapod töltsd velünk!

Gyerekek, június elsején ti vagytok az ünnepeltek, és mi ezt meg is ünnepeljük rendesen egy fergeteges gyermeknappal, veletek együtt.

Meghívunk benneteket és szüleiteket az RMDSZ Arad Megyei Szervezete jóvoltából egy egész napos foglakozásra és mókázásra. Ez alkalomból 10 és 19 óra között az aradi RMDSZ-székház (Episcopiei 32. szám) udvarában és dísztermében színes programok várnak benneteket.

Ha itt lesztek, kézműves foglakozásokon vehettek részt. Készíthettek kürtőskalácsot, asztali díszeket, nemezelhettek, hímezhettek, és ha ez mind nem elég, lesz még arcfestés, citeraoktatás, délután jön Jimmy bohóc, aki lufiból készít nektek figurákat, állatokat. Ha elfáradtatok, a díszteremben megpihenhettek, ahol meséket vetítünk nektek, illetve a Székelyföldi Legendárium rajzfilmjeit.

 A program záróakkordjaként 18 órától a békéscsabai Vándorszínház bemutatja „Az ember a legerősebb” és a „Furulyás Palkó” című népmeséket.A mesét mondja: Berta János vándorkomédiás, közreműködik: Csikós Nóra előadóművész.Az előadást bábokkal, furulyaszóval ajánlják kicsiknek és nagyoknak 3 éves kortól 103 éves korig!Az előadás időtartama: 52 perc, és ha nem vigyázol, még a mesébe is belekerülhetsz néhány percre, persze csak ha akarod!

Gyertek el, hogy együtt szórakozhassunk!

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'