JelenHaz
Vasárnap, 2019. május 19., 17.36

Körkép a végekről

Adásaink szerdán 11 óra 30 perctől láthatóak a TVR3-as csatornán. A tartalomból:

November 4-ei műsorunk tartalmából: Temesváron két alkalommal is megemlékeztek az 1956-os forradalomra, első riportunk erről szól. A Mondanivalónk van Egyesület a tavalyi borszalon bevételéből egy akadálymentesített kisbuszt vásárolt, ezt bemutatták a sajtónak is. Megkezdődött az őszi mezőgazdasági kampány, ezért Winkler Gyula EU-parlamenti képviselővel arra keressük a választ, hogy hogyan növelhető a bánsági mezőgazdasági termékek versenyképessége a kontinensen.

November 11-én az Áldás, népesség konferenciáról számolunk be, riportunkban összefoglaljuk az előadásokon elhangzottakat és a legfontosabb következtetéseket. A műsor második részében a Diákszínjátszó fesztiválon készült riportunkat ismételjük meg.

A műsorok rövidített verziói megtekinthetők hétfőn és csütörtökön 19 óra 30 perctől a Temesvári RTV csatornán is. A bánsági magyar adást, azaz a Körkép a végekről című műsort a közszolgálati televízió temesvári stúdiója készíti. Felelős szerkesztő: Keresztes Péter. A műsor visszanézhető online a tvrplus.ro oldalon.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'