https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Szerda, 2019. szeptember 18., 04.00

MINŐK – Bárdos Sarolta tokaji borásszal

MINŐK – Bárdos Sarolta tokaji borásszal
MINŐK – Bárdos Sarolta tokaji borásszal

MINŐK az élet sok területén jelen vagyunk és alkotunk. Programjaink igyekeznek ezt a változatosságot követni. Májusban borász(nő) meghívottunk lesz: Bárdos Sarolta, aki tokaji borász és az Év bortermelője  2012-ben kitüntetéssel  büszkélkedhet. Családjában a szőlőtermesztés több generációra nyúlik vissza.

A Tokaj Nobilis Szőlőbirtokot 2000-ben alapították, és ez egy kézműves, családi borászat, minőségi borokkal, amelyek évről-évre felhívják a szakma figyelmét. A borászat: férfias terület? A nők által megálmodott borok különböznek a férfiakétól? És, egyáltalán, a borászat: gasztronómia, kézművesség, vagy az alkotás folyamata révén művészet-e? Vagy: mindez egyszerre?

Négy bort fogunk kóstolni, MINŐK, és mindeközben Bárdos Sarolta sokszínű személyiségével ismerkedhetünk. Ezúttal a program 40 lejbe kerül, és április 27-ig lehet jelentkezni.

Visszajelzést kérünk a Facebook-oldalon vagy szervezőcsoportunknál. (Almásy Éva, Metz Rita, Fodor Enikő, Farkas-Ráduly Melánia, G. Mátyus Melinda, Hermán Mostert Rebeka, Valdman Kinga). Szeretettel várunk mindenkit, azokat is, akik csak belehallgatnának a beszélgetésbe, de nem szeretnének bort kóstolni! Házigazda: Metz Rita. Helyszín: Új Ezredév Központ, Magyar Klub. Időpont: május 8.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'