JelenHaz
Szerda, 2019. május 22., 10.44

Simonyifalvi Napok

Augusztus 5–7. között, péntektől vasárnapig szervezik meg a Simonyifalvi Napok idei rendezvénysorozatát, amelynek a programja keretében augusztus 5-én, pénteken a helybeli művelődési házban 20 órától „Nemcsak a 20 éveseké a világ” címmel nyugdíjas találkozót szerveznek. Fellép a nagyváradi MM Pódiumszínház operettműsorral. 21 órától az iskolaudvaron TNT-koncert, 22 órától szabadtéri diszkó DJ Dukával.

Augusztus 6-án, szombaton az iskolaudvaron lévő szabadtéri színpadon 16.30 órakor hivatalos megnyitó. 17 órától néptáncgála, ahol fellép a majláthfalvi Százszorszép, az ágyai Tőzike, a nagyzerindi Ibolya, a kisiratosi Kisgyöngyvirág, a simonyifalvi Levelecskék, a tőzmiskei néptánccsoport, a kisperegi Napraforgó, a zimándújfalui Kankalin, az erdőhegyi tánccsoport és a simonyifalvi Leveles. 19.30 órától szabadtéri buli a Meteor zenekarral, 23 órától szabadtéri diszkó, 24 órakor tűzijáték.

Augusztus 7-én, vasárnap 10 órától ökumenikus istentisztelet a simonyifalvi római katolikus templomban, 11.30 órától koszorúzás a deportáltak emlékművénél, 13 órától futball-villámtorna a környező települések csapataival, az iskolaudvaron. 17 órától a gyerekeké a szabadtéri színpad. 20 órától Hardwer-élő koncert, 22 órától Dupla Kávé-koncert, 23 órától szabadtéri diszkó. A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát, szeretettel várják a helybeli és a környékbeli érdeklődőket! 

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'