MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 12.33

Újszentesi Napok 2017

Az Mc Hawer & Tekknő mulatós duó lesz a pénteki sztárvendég
Az Mc Hawer & Tekknő mulatós duó lesz a pénteki sztárvendég
A Temesvárral szomszédos nagyközségben augusztus 25–27. között szervezik meg az Újszentesi Napokat. A háromnapos rendezvényen Újszentes magyarországi testvértelepüléseinek a képviselői is részt vesznek.

Augusztus 25-én, pénteken 11 órától Fenyvesi Éva és Orbán Enikő bábfoglalkozást tart a kicsinyek számára a Kultúrotthonban. 18 órától a központi parkban ifjúsági estet rendeznek, fellép a Muzica DJ, Laura Alexandra Gârbovan, Alexandra Mitroi & The Band és a közkedvelt Andra. Az est sztárvendége, a mulatós zenét játszó Mc Hawer &Tekknő duó 22.30 órától lép színpadra. Pénteken 19 órától a rendezvényteremben kerül sor a település szobrászművé-
szeinek a kiállításmegnyitójára, ahol Bogdan Nueleanu, Farkas Endre, Bogdan Rață és Remus Irimescu alkotásait csodálhatják meg az érdeklődők. A kiállítás szombaton is látogatható.
A szombat délelőtt a sportrendezvényeké. Este 6 órától a Mű­ve­lő­dési Otthonban bemutatják a Mi vagyunk az Új­szentesi Háziasszonyok című filmet, abból az alkalomból, hogy a Háziasszonyok csoport idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját.
Augusztus 27-én, vasárnap 12.30 órától tartják meg az újszentesi önkormányzat ünnepi közgyűlését, bel- és külföldi vendégek részvételével. 17 órakor kezdődik az ünnepi műsor a szabadtéri színpadon, ahol fellépnek többek között az Újszentesi Háziasszonyok, valamint Sándorfalva, Szentes (Magyarország) és Tamásfalva (Szerbia) testvértelepülések művészeti csoportjai. A háromnapos buli vasárnap este 22 órakor tűzijátékkal ér véget.Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'