MOL Winter EVO
Kedd, 2019. január 22., 08.00

Baleset Fehér megyében

Egy házaspár – egy volt rendőrnő és férje, a DNA egyik tisztje – meghalt hétfő délután, a Fehér megyében, az 1-es országúton, Nagyenyed és Felvinc települések között történt közúti balesetben, mely a kormánynál ülő asszony miatt következett be.

Iulia Haţegan, a Fehér Megyei Rendőrség szóvivője elmondta, a baleset Nagyenyed kijáratánál történt egy rendkívül veszélyes kanyarban, ahol a kormánynál ülő volt rendőrnő túl gyorsan hajtott, és elveszítve uralmát a volán fölött, nekirohant egy teherszállító haszongépjárműnek.

Az ütközés következtében a kormánynál ülő 40 éves Simona Guţu, illetve a mellette ülő férje meghalt, a haszongépjármű sofőrje pedig súlyosan megsérült.

A tűzoltók beavatkozására volt szükség, hogy az áldozatok testét kiszedjék a gépkocsi roncsai közül. A nő a helyszínen meghalt, férje pedig a SMURD helikopterében hunyt el.

Simona Guţu rendőrtiszt volt, néhány évig a Fehér Megyei Rendőrség szóvivői tisztségét látta el. Férje a Korrupcióellenes Ügyészség Fehér megyei osztályának tisztje volt.

A baleset következtében a közlekedés csak egy sávon folyik hétfő kora este az 1-es országúton a karambol környékén, minek következtében néhány kilométeres gépkocsisorok keletkeztek.

Mediafax

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'