Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Szerda, 2019. október 23., 19.05

Eltűnt személyt keres a rendőrség

Eltűnt személyt keres a rendőrség
Eltűnt személyt keres a rendőrség

Az aradi rendőrök egy 22 évest keresnek, akit kedd este óta nem láttak a családtagjai miután elhagyta az Amurgului utcai lakhelyét. Vîrciu Adrian 1,90 méter magas, testsúlya 65 kg, barna hajú és kékszemű. Legutoljára mikor látták szürkeszínű nadrágot és pólót viselt. Az Arad Megyei Rendőrség arra hívja fel a lakosok figyelmét, hogy ha valaki az illető hollétéről információval tud szolgálni, azonnal hívja a 112-es segélyhívó számot vagy értesítse a legközelebbi rendőrőrsöt.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: Josef Lewis / Szerda, 2018. szeptember 05., 12.26 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'