MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 16., 18.22

Gyalogost gázoltak Resicabányán

Ma a déli órákban baleset történt Resicabányán, a régi városrészben. A járdáról hirtelen lelépő huszonéves hölgyet gázolt el a gyalogátjárón egy kiskocsivezető. 

Mivel nagyon váratlanul és hirtelen lépett le a hölgy a járdáról, a járművezetőnek nem volt ideje fékezni. Amíg a mentő kórházba szállította, illetve amíg a helyszínelés zajlott, addig a villamosok nem közlekedtek a központ irányába. Pár percig hatalmas kocsisor várakozott a központ fele vezető úton, a rendőrök intézkedtek és terelték a forgalmat, megengedték, hogy pár méteren az ellenkező sávon haladjanak az autósok, amíg a baleset helyszínét kikerülték. Időközben a megérkezett hozzátartozó hisztériás kiabálásba kezdett,  azzal fenyegette a balesetet előidéző sofőrt, hogy az életére tör.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: gyalogos helyet misiket / Szerda, 2010. május 12., 16.07 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Misi bar teged gazolt volna el a kocsi igy hamarabb megszabadultunk volna tolled nem kellene anyit varjunk meg a dontes jon hogy vegre megszabaduljunk tolled
Hozzászólt: Zsarú / Kedd, 2010. május 04., 17.10 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

A rendőrség ilyenkor nem "MEGENGEDI" azt, hogy az ellenkező sávon haladjanak, hanem ideiglenesen ÁTIRÁNYÍTJA KÖTELEZŐEN a forgalmat.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'