Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Szerda, 2019. október 16., 05.55

Kalandos autólopás

(Rendőrségi felvétel)
(Rendőrségi felvétel)
Érdekes utat járt meg egy személygépkocsi, miután ellopták a Radnai útról. A rendőrségre július 19-én érkezett a bejelentés, hogy lába kelt egy, a Radnai úton parkoló autónak. Az autót a tulajdonos nem zárta be, sőt még a slusszkulcsot is benne hagyta. Elkeseredésében egy közösségi oldalon osztotta meg az esetet, szerencséjére ugyan­onnan érkezett a segítség is. A tulajdonossal a közösségi hálón keresztül kapcsolatba lépett egy aradi férfi, aki elmondása szerint a Baba Novac utcában rábukkant az autóra, melyet potom összegért, 350 lejért megvásárolt egy ismeretlentől.

A gyanúsítottat a rendőrök 24 órán belül azonosították egy 23 éves pécskai fiatalember személyében. A feltételezett elkövetőnek nem volt hajtási igazolványa, de azért kipróbálta a gépkocsit Arad utcáin.  
Az autót visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának, a gyanúsítottat őrizetbe vették. Minősített lopás, illetve jogosítvány nélküli vezetés miatt indult eljárás ellene.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: Josef Lewis / Csütörtök, 2018. szeptember 06., 01.37 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'