JelenHaz
Szombat, 2019. december 14., 18.14

Két súlyos közúti baleset történt szerda reggel

Két súlyos közúti baleset történt szerda reggel
Két súlyos közúti baleset történt szerda reggel
Két súlyos közúti baleset miatt állt a forgalom szerda reggel a 7-es főútón (E68) Arad és Déva között: az első reggel 9.30 óra körül, a második 10.20 környékén történt. Az első Konop kijáratánál Berzova felé történt, ahol két köveket szállító nyerges vontató ütközött – a helyszínre kiérkező rendőrök elmondása szerint a be nem tartott követési távolság miatt hátulról ment bele az egyik a másikba, az egyik, 57 éves sofőr a teherautó kabinjába szorult, nyílt lábtörést szenvedett és az Aradi ISU rohammentősei szabadították ki a roncsok közül.

A második baleset sajnos emberi életet is követelt: egyelőre tisztázatlan okok miatt a Maros-parti Tok településen egy munkagépet szállító teherautó hátulról belerohant az előtte haladó homokot szállító kamionba. A hátsó jármű 32 éves vezetője túlélte, a mellette ülő 62 éves utas az ütközéskor életét vesztette.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: FrankArore / Vasárnap, 2018. november 25., 03.14 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Я вам гарантирую, что [url=https://www.linkedin.com/pulse/моя-история-покупки-талисмана-удачи-money-amulet-brad-wishy/]Money Amulet отзыв[/url] правдив на 100 процентов.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'