Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Szerda, 2019. október 16., 05.45

Két súlyos közúti baleset történt szerda reggel

Két súlyos közúti baleset történt szerda reggel
Két súlyos közúti baleset történt szerda reggel
Két súlyos közúti baleset miatt állt a forgalom szerda reggel a 7-es főútón (E68) Arad és Déva között: az első reggel 9.30 óra körül, a második 10.20 környékén történt. Az első Konop kijáratánál Berzova felé történt, ahol két köveket szállító nyerges vontató ütközött – a helyszínre kiérkező rendőrök elmondása szerint a be nem tartott követési távolság miatt hátulról ment bele az egyik a másikba, az egyik, 57 éves sofőr a teherautó kabinjába szorult, nyílt lábtörést szenvedett és az Aradi ISU rohammentősei szabadították ki a roncsok közül.

A második baleset sajnos emberi életet is követelt: egyelőre tisztázatlan okok miatt a Maros-parti Tok településen egy munkagépet szállító teherautó hátulról belerohant az előtte haladó homokot szállító kamionba. A hátsó jármű 32 éves vezetője túlélte, a mellette ülő 62 éves utas az ütközéskor életét vesztette.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: FrankArore / Vasárnap, 2018. november 25., 03.14 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Я вам гарантирую, что [url=https://www.linkedin.com/pulse/моя-история-покупки-талисмана-удачи-money-amulet-brad-wishy/]Money Amulet отзыв[/url] правдив на 100 процентов.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'