Fölszálott a páva

JelenHaz
Szerda, 2019. október 23., 19.12

Részeg rendőr szondáztatta az ittas sofőrt

Az eset még augusztus 6-án történt Botfejen (Botfei), amikor egy szolgálatban lévő, járőröző közlekedési rendőr rutinszerűen megállított egy személygépkocsit. Az autót vezető sofőrt megfújatta, az alkoholszonda 0,9 mg/l alkoholt mutatott ki, tehát, amint azt ilyenkor szokás, a sofőrt a borosjenői kórházba szállították vérvételre.

A megszondáztatott sofőrnek azonban feltűnt, hogy a rendőr részegebb, mint ő, ezért útban a kórház felé bejelentést tett a 112-es segélyhívó számon. Felettesei a rendőrt is megfújatták, az alkoholszonda nála 1,25 mg/l-t mutatott, ami azt jelenti, hogy részegebb volt az ellenőrzött sofőrnél, így ellene fegyelmi eljárás indult, a vizsgálat végén majd döntenek sorsáról.

Az esetet az egyik aradi román hírportál szellőztette meg, a rendőrség csak ezután reagált közleményben a nem hétköznapi incidensre, elismerve, hogy kollégájuk nagyot hibázott.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: Josef Lewis / Csütörtök, 2018. szeptember 06., 01.36 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'