JelenHaz
Vasárnap, 2019. augusztus 25., 17.06
Temesvári ASU Poli–Borossebesi Naţional 3:1 (2:0)

A hazaiak igazolták klasszisukat, átvették a vezetést a tabellán

Véget ért (legalább is egy időre) a Borossebesi Naţional listavezetősége, miután szombaton kikapott a Temesvári ASU Poli otthonában, aminek következtében a hazai együttes átvette a III. Liga 4. csoportjának listavezetőségét.

A hazaiak jól kezdték a találkozót, hiszen a 10. percben már 2:0-ra vezettek. Előbb a 3. percben Tulcan Stupu hibáját kihasználva fordulásból lőtt a kapuba: 1:0; a 10. percben Ghinescu szánta lövésre magát 16-ról, a labda a kapufát érintve jutott a vendégek kapujába: 2:0.

Szünetig a vendégek valamelyest kiegyenlítették a küzdelmet, de konkrét helyzetekig nem jutottak.

Szünet után a vendégek aktívabbakká váltak, azonban csak szépíteni tudtak, Cherecheş révén, aki az 51. percben egy baloldali szögletet követően fejelt a kapuba: 2:1.

A hazaiak csupán két percig hagyták illúzióban vendégeiket, mert Bilia ismét kettőre növelte a Poli előnyét: egy szögletbeadást követően Tulcan lőtt kapura, a kipattanót az ex-borosjenői 7 méterről juttatta a kapuba: 3:1.

A találkozó rangadó jellegét a 60. percbeli történések is érzékeltették, amikor öt percet állt a játék, amiért a két csapat játékosai egy keményebb hazai belépő miatt dulakodni kezdtek. Az esetet követően Mihuţa és Rebenciuc kapott piros lapot, valamint a hazaiak kispadjáról is elküldték Birău másodedzőt.

A folytatásban már nem történt semmi említésre méltó, így maradt a 3:1-es hazai siker.

Poli: Burtic – Contescu, Bilia, Ștefanovici, Damian – Rebenciuc, Marius Marin, Ghinescu (Ţugui – 54.), Giuricici (Giuricici – 75.) – Bădăuță (Stancu – 69.), Tulcan (Vucea – 79.).

Borossebes:Păduraru – Rosenblum (Stegaru – 90+1.), Avramescu, Stupu, Neacșu – Cherecheș, Susan, Mihuța, Unguru (Lazea – 70.) – Răzvan Rus (Dăruială – 70.), Cosmin Călin (Stoian – 90.).


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'