Hétfõ, 2019. február 18., 04.13
Wimbledon

A negyeddöntőben búcsúzott Babos Tímea párosban

Hétfőtől a páros világranglistán első Babos Tímea és társa, a francia Kristina Mladenovic a negyeddöntőben búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokságon.

A páros versenyben elsőként rangsorolt duó szerdán az Alicja Rosolska, Abigail Spears kettőssel mérkőzött meg, és szenvedett két játszmában vereséget. A torna honlapja szerint a találkozó 1 óra 24 percig tartott.
Az első szettben – amely 53 percig tartott – egyik fél sem tudta elnyerni ellenfele szervajátékát, Rosolskáéknak mindössze egyetlen labdájuk volt ehhez – Baboséknak egy gémben három –, bár azzal rögtön a játszmát is megnyerhették volna. A rövidítésben Rosolskáéknak két labdájuk volt a szettelőnyhöz, és a másodikat már kihasználták.
Babosék a második szett elején elveszítették adogatójátékukat, majd 2:0-s hátrányba kerültek, viszont gyorsan egyenlítettek (2:2). Rosolskáék 3:3 után másodszor is brékelőnyhöz jutottak, amelyet a folytatásban már nem adtak le, és egy újabb brékkel a mérkőzést is lezárták.

Eredmény: Alicja Rosolska, Abigail Spears (lengyel, amerikai)–Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.) 7:6 (7-4), 6:3.

(MTI)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'