Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Szombat, 2019. november 16., 03.34
Ankaragücü–FCM UTA 3:2 (1:1)

A törökök ellen nem megy

Az FCM UTA labdarúgócsapata tegnap délelőtt lejátszotta második törökországi edzőmérkőzését is. Bár előzőleg a Haladást, majd az Ankarasport adták meg jövendőbeli ellenfélként, de ahogy Marcel Coraş fogalmazott: „a második játékrészben jöttünk rá, hogy az Ankaragücüvel játsszunk”. Hát igen, nehéz ez a török nyelv!


Ha a pénteki első tesztmeccs a másodosztályú török csapat, az Eskisehirspor elleni (2:1) verekedéssel zárult, tegnap nyugodtabb kedélyek uralkodtak a pályán. A 15. percben a török együttes szerzett vezetést egy szögletet követően (1:0). A 39. percben egy tetszetős ellentámadást követően egyenlítettek az aradiak: Hidişan jobboldali beadását Edson helyezte lövésre Cristi Todeának, aki kapásból a léc alá bombázott: 1:1. Fordulást követően Bălţoi keltett riadalmat a hazai szurkolók táborában, majd a 67. percben Hora 25 méteres szabadrúgása a török kapuban landolt: 1:2. Az aradi gólt követően a hazaiak egy szabadrúgásból egyenlítettek (2:2), majd a 90+2. percben a helyi játékvezetők elhamarkodottan 11-est ítéltek, amit az Ankaragücü értékesített is, s így a vége 3:2 lett a török együttes javára. Úgy látszik, az UTA-nak nem fekszik a török stílus…

Marin Barbu a következő összeállításban küldte pályára csapatát: Tudor (Huţan) – Bălan, Chiţa, Marincău, Vasiljevic (Florin Dan) – Hidişan (Hora), Mărginean, Cristian Todea, Simao – Edson (Mircea Ilie), Bălţoi (Guriţă).

A találkozón Röszel és Varga sérülés miatt nem játszott, sőt utóbbi haza is utazott, s úgy néz ki, műtétre lesz szüksége.

Az UTA legközelebb holnap a brazil Academica ellen lép pályára, ha addig valamelyikük meg nem gondolja magát.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'