JelenHaz
Vasárnap, 2019. augusztus 25., 17.05
Atlassib – ELBA 83:71 (17:22, 39:38, 62:61)

A végére kifulladtak

A Temesvári ELBA VKK férfi kosárlabda együttese szombat este 83:71-es verességet szenvedett a Nagyszebeni Atlassib ESK Sportcsarnokában.

Dragan Petricevic tanítványai jól kezdték a XXV. fordulójának mérkőzését, ám a találkozó második felében a vendégek szerbjei kifáradtak a hazaiak amerikai kosarasai előtt.

Az első tízperc a lila-fehéreké volt, annak ellenére, hogy a hazaiak, Smith és Barbary révén sokkal látványosabban szerepeltek. A folytatásban a szebeniek mihamarabb egyenlíteni szerettek volna ám, ehelyett Dragoslav Markovic hárompontosa tovább növelte az ELBA előnyét – a nagyszünetre mégis a hazaiak mentek előnnyel.

Szünet után már látszott a vendégek fáradtsága, előbb fej-fej mellett haladt a két csapat, de az utolsó negyedben, az idő elteltével az Atlasibb végleg átvette a mérkőzés irányítását, megérdemelten nyerve a mérkőzést.

A győzelem után a nagyszebeniek bebiztosították az alapszakasz végi második helyüket, független az utolsó meccs eredményétől a temesváriak az ötödik helyről várhatják a rájátszást.

Pontszerzők:
Nagyszeben: Clavon 22, Smith 18, Hatcher 14, Barbary 12, Calotă 9, Murgoci 8.
Temesvár: Păltinişanu 21, Radmanovac 17, Kabengele 12, Nenad Markovic 11, Pesic 5, Dragoslav Markovic 5.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'