Szombat, 2018. december 15., 15.27

Április elején rendezik a vasárnapról elhalasztott mérkőzéseket

Április 3-án és 4-én rendezik az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnap elhalasztott mérkőzéseinek többségét a La Gazzetta Dello Sport című itáliai sportlap beszámolója szerint.

A Lazio-Juventus és a Napoli–AS Roma rangadókat, illetve a SPAL–Bologna meccset szombaton lejátszották, a vasárnapi találkozókat azonban a Fiorentina csapatkapitánya, Davide Astori hajnali halála miatt elhalasztották. A liga hétfői közleménye szerint a Benevento–Hellas Verona, a Chievo–Sassuolo, a Genoa–Cagliari, a Torino–Crotone és az Udinese–Fiorentina meccseket április 3-án és 4-én rendezik, az Atalanta–Sampdoria meccset pedig április 11-én.

Az AC Milan–Internazionale rangadónak a vörös-feketék Európa Liga-kötelezettsége miatt egyelőre nem találtak új időpontot. A tervek szerint az Olasz Kupa döntőjét – amelyben az AC Milan ellenfele a Juventus lesz – május 9-ről elhalasztják, a milánói bajnoki derbit ezen a napon, a kupafinálét pedig május 20-án rendeznék.

Az egykori válogatott hátvédet, Davide Astorit vasárnap hajnalban álmában érte a halál, szívrohamot kapott a firenzei csapat udinei szállásán. A 31 éves futballista tragédiája miatt az élvonal és a másodosztály vasárnapi mérkőzéseit elhalasztották. (MTI)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'