JelenHaz
Szombat, 2019. december 14., 06.33

Az AIKK hozta a kötelezőt

Daniela Bucicának a Târgovişte ellen nem okozott gondot 19 pontot dobni
Daniela Bucicának a Târgovişte ellen nem okozott gondot 19 pontot dobni
Mint arról tegnapi lapszámunkban beszámoltunk, az Aradi ICIM KK női kosárlabdacsapatának kedd este a Târgoviştei MCM ellen még le kellett játszania második Román Kupa-mérkőzését is. Ahogy jeleztük, úgy is lett, azaz a találkozón csak a pontkülönbség volt kérdéses, hiszen az aradiak az alapszakaszban kétszer is nagy különbséggel verték a címvédőt.

Ezúttal Budurean edző csupán a csapat román játékosait vetette be, akik 66:42 arányú győzelmet arattak. Az AIKK legjobbja a 19 pontot szerző Daniela Bucică volt, aki 5 hárompontost dobott ezen a találkozón. A csapat további pontszerzői: Nagy 12, Tarţa 11 (3x3), Pavel 10, Mészáros 10, Uiuiu 4.
Ezzel most már hivatalossá vált, hogy az AIKK a Nagyváradi Universitatea VSK-val játszik a Román Kupa negyeddöntőjében, a mérkőzésekre február 6-án és 20-án kerül sor.
A Târgovişte elleni mérkőzés után az aradiak rögtön hazaindultak, hogy minél több idejük maradjon a Kolozsvári “U” elleni rangadó előkészítésére. A találkozóra Kolozsváron kerül sor vasárnap 18.30-tól, a Telesport tv-csatornán élőben lehet majd látni a mérkőzést.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'