MOL Winter EVO
Szombat, 2019. január 19., 11.16

Az utolsó másodpercben nyertek

Az utolsó másodpercben nyertek
Az utolsó másodpercben nyertek

Emlékezetes marad a szombat esti Gyulafehérvári ESK–Aradi ICIM kosárlabda mérkőzés: az utolsó öt másodpercben a házigazdák kiegyenlítettek, az aradiaknak azonban sikerült egy 2 pontos dobás és megnyerték a mérkőzést.

Bogdan Bulj edző csapata gyengébben kezdte a meccset, mint ahogyan szerették  volna, az első negyedet 9 pont hátránnyal végezték. A második negyed befejezésekor alig sikerült átvenniük a vezetést egy ponttal, 38:39-re. Amint közeledett a mérkőzés vége, az aradiak előnye hol nőtt, hol csökkent, az utolsó negyedben a gyulafehérváriak még jobban küzdöttek a győzelemért, öt másodperccel a végső sípszó előtt ki is egyenlítettek. Ekkor jött a „megmentő” Poole két pontos dobása, mely bebiztosította a győzelmet a csapatnak. A végeredmény 86:88 az ICIM számára.

Az együttes a megnyert meccs segítségével bebiztosította magának 22 ponttal az ötödik helyet, és innen már csak felfele haladhatnak. A következő meccset hazai pályán játsszák a Marosvásárhelyi Sirius ellen, szombaton 18 órától.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'