50%-os árzuhanás
Péntek, 2019. július 19., 19.53

Az utolsó másodpercekben úszott el a továbbjutás

Az utolsó másodpercekben úszott el a továbbjutás
Az utolsó másodpercekben úszott el a továbbjutás

Nem sikerült országos elődöntő tornába kerülnie a Temesvári Politehnica 1921 Ştiinţa nagyifi csapatának, ugyanis szombat reggel a Dan Păltinişanu Stadion sportkomplexumhoz tartozó 2-es számú edzőpályáján a mindent eldöntő összecsapáson 1:0 arányban kaptak ki a Bukaresti Rapidtól.

Cristian Contescu és Alecu Ciorsac tanítványainak elég lett volna egy döntetlen is ahhoz, hogy továbbjussanak a csoportból… ám a fiatal lila-fehér játékosok a hosszabbítások ötödik percében kaptak megsemmisítő találatot, így a Rapid hét, a Poli, pedig csak hat pontot szedett össze.

A Poli 1921 Ştiinta juniorjai az első nap 5:0-ás eredménnyel leckéztették meg a Kolozsvári Ardealul FC focisuli csapatát, a már II. Ligában is bemutatkozott Raicu (2), Oberşterescu, Leagu és Adrian Ilie voltak eredményesek. A másik mérkőzésen Bákó 1:1-es döntetlent ért el a Rapid ellen. A pénteken a Poli juniorjai Năstase 30.  percben lőtt találatával 1:0-re verte a Bákói VFC csapatát, a fővárosi vasutasok, pedig 3:2-re nyertek a kolozsváriak ellen.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'