Fölszálott a páva

JelenHaz
Szombat, 2019. október 19., 18.36

Babos a második körben a Wimbledon tizenöt éves sztárját kapja

Babos Tímea egyszettnyi játék után bejutott a US Open második fordulójába. A teniszező a spanyol Carlos Suárez Navarrót győzte le.

Suárez Navarro korábban mindig legyőzte Babost, de most nem volt esélye. A magyar játékos az első játszmát 6:2-re nyerte, majd ezután a spanyol hátfájdalmai miatt feladta a meccset. Babos az első szettben 3:0-ra ment el, brékelni tudott, de ekkor még versenyben volt Suárez Navarro, 4:2-re szépített. A második két gémet hozta Babos, negyedik szettlabdáját tudta beütni.

„Az azért kiemelném, hogy összességében jól játszottam. Tudom, hogy Carla Suárez Navarro jó ideje küszködik a hátával, nagyon sajnálom és a legjobbakat kívánom! Nyilván örülök a saját játékomnak és annak is, ahogyan kezeltem ezt a mérkőzést. Boldog vagyok, hogy továbbjutottam és az a legfontosabb, hogy készüljek a következő feladatra” – idézte Babost honlapja.

A második fordulóban Wimbledon idei szenzációja, a 15 éves Cori Gauff lesz Babos ellenfele csütörtökön 18.00 órai kezdettel. Gauff Londonban a legjobb 16 közé jutott. Az amerikai játékos 140. a világranglistán, kév éve a juniorok között döntőt játszott a US Openen. (index.hu)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'