Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Hétfõ, 2019. november 18., 06.14

Bírósági eljárás indult a Manchester City ellen

Az UEFA közölte, a pénzügyi fair play miatt bírósági eljárás indult a Manchester City ellen, ugyanis a szervezet a bírósági kamarához küldte az angol bajnok ügyét.

Hét elején felröppentek azok a hírek, miszerint az UEFA nyomozóhatósága a PL-győztes Manchester City ellen, amiért az megszegte az európai szövetség pénzügyi szabályait. A szervezet pénzügyi testületének elnöke, Yves Leterme javasolta, hogy zárják ki a csapatot a legrangosabb európai kupasorozatból, a Bajnokok Ligájából, az UEFA pedig a bírósági kamarához továbbította a bizottság döntését.

A Manchester City hivatalos közleményben reagált a történtekre: „A Manchester City csalódott, de nem meglepett, hiszen a médiába kiszivárogtatott információk jelezték, milyen ügy van folyamatban. A Manchester City bízik benne, hogy a klub számára pozitív végkimenetele lesz az ügynek. A pénzügyi fair play megszegésének vádja továbbra is hamis, a CFCB nem veszi figyelembe a City által benyújtott perdöntő bizonyítékokat. A határozat hibákat, félreértéseket és zavaros megfogalmazásokat tartalmaz, ami a megfelelő kivizsgálás hiányát jelenti. A Manchester City által felvetett, nagy jelentőséggel bíró tisztázatlan dolgok a klub álláspontja szerint korlátozott és ellenséges folyamatra utalnak.” (m4sport.hu)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'