Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Csütörtök, 2019. november 14., 18.28
Drobeta Turnu Severin–Aradi UAC 1:1 (1:0)

Bota pontot mentett az egyetemistáknak

Mihai „Ole” Roşca, az Aradi Universitatea Vasile Goldiş Atletic Club II. ligás csapatának vezetőedzője nehéz helyzetben volt a Drobeta Turnu Severin elleni mérkőzésen, hiszen, mint utólag kiderült, a nem túl jó szezonkezdet után Gheorghiţa Onu elnök asszonynak megfordult a fejében leváltása. Így a Duna partján elért 1:1-es döntetlennel elégedettek lehetnek, főleg, hogy a hazaiak több helyzetet dolgoztak ki, mint az aradi egyetemisták. A 8. percben Bucă szerzett vezetést a Drobetának, majd a félidő derekáig uralták is a mezőnyt, aztán Turcaş és Ciprian Roşca hagyott ki egy-egy jó helyzetet.

A 70. percben Bota szemfüles lövése nyomán egyenlítettek az aradiak, Miculescu a kiállítás sorsára jutott, de hősiesen harcolva az aradiak kihúzták a döntetlent.

A találkozót jól irányította a Cornel Făniţă, Gabriel Dan, Flavius Damaschin összetételű temesvári játékvezetői hármas. Szakszövetségi megfigyelő: Victor Cruceană (Bukarest).

Drobeta: Hârşu – Stroe, Amzucu, I. Gheorghe, Trofin – Moutinho, Mitici, Păun, Bucă (Toba, Fotescu) – Jenaru, Barză. Edző: Iulian Mihăescu.

UAC: Florin Rusu – Manea (Popescu), Toseschi, Bogoşel, Miculescu, Andone – Ciprian Roşca, Onu (Muşuroia), Bota, Turcaş – Cristian Luca (Alin Drăgan). Edző: Mihai Roşca.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'