Fölszálott a páva

JelenHaz
Vasárnap, 2019. október 20., 01.04

Cornu lehetett volna az Aradi KK megmentője?

Ioan Covăsânţan, a Nemzeti Ligában szereplő Temesvári Politehnica Izometal „U” VKK férfi kézilabda klub alelnöke szerint Georgică Cornu, a lila-fehérek elnöke és főtámogatója felkarolta volna az A-osztály C csoportjának első helyezettét, az Aradi KK együttesét, ám a Maros-parti vezetők visszautasították az ajánlatot.

Mindez szerda délután derült ki, amikor is Éles József, a temesváriak új vezetőedzője 17 órától az aradi gárda ellen mutatkozott volna meg a Poli kispadján… de a mérkőzés elmaradt. Több telefonálgatás után kiderült, hogy az aradi kézilabdázók induláskor visszautasították a buszra való felszállást – így kívántak tiltakozni a klubjuk vezetősége ellen, ugyanis a sportolók már két hónapja nem kapták meg a bérüket. „Személyesen beszéltem a kapusukkal Alexandru Cucuiettel, aki korábban a Poli csapatkapitány volt és ott is ő az öltöző főnöke, próbáltam meggyőzni őket, hogy mégis jöjjenek el, de visszautasítottak, annak ellenére, hogy mi itt már minden lerendeztünk, a vacsorától kezdve a bírókig. A két klub vezetősége korábban tárgyalt egy esetleges átvételről is, de úgy tűnik az ottani játékosok nem értettek egyet ezzel az elképzeléssel és ezért esett minden. Nem tudom a kézilabdázóknak milyen alapon lehet beleszólásuk ilyen kérdésekben?! Úgy tűnik Aradon más a menedzsment, mint Temesváron” – nyilatkozta Ioan Covăşânţan alelnök.

Edzőmeccs hiányában Éles József tanítványai egy rövid focizgatással melegítettek, majd egy normális edzést tartottak a Constantin Jude Sportcsarnokban. A lila-fehér együttes számára vasárnap délelőtt egy rendkívül fontos mérkőzés következik a kiesés elkerülése érdekében: Temesvárra látogat a jó formában lévő Medgidiai VSK.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'