Fölszálott a páva

JelenHaz
Kedd, 2019. november 12., 18.07

Deschamps elárulta, játékosa valóban a Realba tart

Didier Deschamps, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megerősítette azokat a sajtóhíreket, miszerint a nemzeti csapat tagja, az Olympique Lyont erősítő Ferland Mendy a Real Madridhoz tart.

A 24 éves balhátvéd klubváltása hetek óta téma spanyol sajtóban, egyes hírek szerint Mendy már át is esett az orvosi vizsgálaton a Real Madridnál. A Lyonnál legutóbb cáfolták a megegyezés tényét, június 4-i közleményükben arról számoltak be, hogy nem született megállapodás a spanyol klubbal. A Deschamps által elmondottak alapján azonban úgy tűnik, Mendy valóban a Real Madridban folytatja a pályafutását. Már csak az a kérdés, hogy ezt mikor jelentik be hivatalosan az érintettek.

„Ferland nagyon látványosan fejlődik. Két évvel ezelőtt még a francia másodosztályban játszott, most pedig a Real Madrid játékosa lesz. Mindkét lábát jól használja, nálunk a válogatottban eddig mindig jó teljesítményt nyújtott” – mondta Deschamps.

Mendy a mögöttünk hagyott idényben 44 tétmérkőzésen három gólt szerzett és három gólpasszt adott a Lyonban. Az AS korábbi információi szerint a Real Madrid 55 millió eurót fizet érte, és 2025-ig szóló szerződést köt vele. (nso)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'