JelenHaz
Péntek, 2019. december 13., 01.34
Temesvári Politehnica Izometal „U” VKK–Bukaresti Dinamo Baumit 27:25 (12:14)

Dinamo-verés az elhalasztott mérkőzésen

Dinamo-verés az elhalasztott mérkőzésen
Dinamo-verés az elhalasztott mérkőzésen

Tegnap este a Constantin Jude Sportcsarnokban kétezer néző fogadta a Nemzeti Liga 16-ik, a Challenge Kupa miatt elhalasztott mérkőzést, amely ezúttal az örökrangadó Poli-Dinamo volt.

Az összecsapásnak különös eredményváltakozásokon ment keresztül: az első félidőben mindkét együttes pontatlanul sok hibával szerepelt, de a fővárosiaknak a szünet előtt sikerült összekapniuk magukat így kétgólos előnnyel mehetett pihenni. A második játékrészben a Politehnica Izometal gyorsan kiegyenlített, majd az utolsó tízpercig fej-fej mellett haladt a két együttes, végezetül a hazaiak felülkerekedtek, gyönyörű játékukkal és győzelmükkel megörvendeztették a vörös-kutya „szerető” lila-fehér drukkereket.

A Poli legjobb embere ezúttal is Marius Sadoveac volt, aki a nehéz pillanatokban hihetetlen találataival bizalmat adott kollégáinak. A meccs hajrájában Damjanovic kapus is kiszedett néhány fontos labdát, Fenici és Grasu egyéni megmozdulásaival is jócskán hozzájárultak a végeredmény pozitív kialakulásához.  

A másik oldalon, a Dinamo keretében Dimache és Filip válogatott játékosok kiábrándító teljesítményt nyújtottak, Bârză kapus ezúttal is hozta formáját, Purcărea balszélső 6 góljával lett a csapat legjobbja.

A Poli gólszerző: Sadoveac 13, Fenici 6, Grasu 3, Mirkovic 2, Ţone 2, Cristescu 1.

Vasárnap 11 órától a Politehnica Izometal újból hazai pályán szerepel: bajnokság 17. fordulója alkalmával a Constantin Jude Sportcsarnokba látogat a címvédő Konstancai VKK.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'