Fölszálott a páva

JelenHaz
Szerda, 2019. november 13., 01.39
Gyászol a kisiratosi labdarúgás

Elhunyt Faragó András

Gyászol a kisiratosi labdarúgás, miután a csapat motorja, főtámogatója, Faragó András hétfőn este a szegedi kórházban elhunyt.

Akinek volt szerencséje ismerni, tudta, hogy Bandinak, ahogyan a barátai szólították, a sport volt a mindene, s ezen belül a foci, a kisiratosi focicsapat. Szegedi koszorúér-műtétje utáni lábadozó időszakában is tartotta a kapcsolatot kedvenc csapatával, s még betegágyán is inkább az foglalkoztatta, hogy szerepelt a hét végi bajnokin a kisiratosi együttes.

A labdarúgáson kívül Bandi másik kedvence a kosárlabdázás volt, olyannyira, hogy a 2006–2007-es szezonban az aradi amatőr kosárlabda-bajnokságban az Unicum csapatának is aktív tagja volt.

Faragó András február végén utazott Szegedre, hogy egy – mostanság rutineljárásnak számító – koszorúér-műtéten essen át, majd komplikációk léptek fel, s a Mindenható korán saját futballcsapatába szólította. 51 évet élt!

Családján kívül az egész kisiratosi és Arad megyei labdarúgás gyászolja, hiszen egy olyan tagját veszítette el, akinek mindene volt a sport, a foci, amelyre nem sajnálta az anyagiakat sem.

Nyugodjék békében!

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: rudi / Szerda, 2008. április 09., 12.53 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Szomorú, főleg, hogy ilyen fiatalon történt a tragédia. Abban viszont nem értek egyet a szerzővel, hogy "idejekorán" szólította el a Mindanható, tudniillik az idejekorán azt jelenti, hogy épp idejében, jókor stb. Ilyet nem kívánhat senki Bandinak, sem a családjának, sem a kisiratosi csapatnak... [Megj. ADMIN: Önnek is igaza van és a szerzőnek is, ugyanis régies értelme a szónak: korán, idő előtt – mindenesetre köszönjük, elnézést kérünk, egyértelmű, hogy nem a "jókor" értelemben használtuk a szót – a hibát kijavítottuk a félreértések elkerülése végett.]
Hozzászólt: Guth Janos / Szerda, 2008. április 09., 11.39 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Sanos mindig a jok mennek el elosszor !!!
Szervusz Bandi ! Nyugodj bekeben !
Hozzászólt: Nagy István / Szerda, 2008. április 09., 05.23 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Nyugodjék békében!
Hozzászólt: laszlo / Kedd, 2008. április 08., 22.23 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

nyugodjek bekeben..

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'