https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Kedd, 2019. szeptember 17., 03.57
Aradi Gloria CTP–Kisbecskereki Mama Mia 7:3 (3:0)

Elszórakoztak a Temes megyeiekkel

Elszórakoztak a Temes megyeiekkel
Elszórakoztak a Temes megyeiekkel

A Mihai Petcuţ által felkészített Aradi Gloria CTP tegnap a III. Liga 5. csoportjának 33. fordulójában a Kisbecskereki Mama Mia csapatát fogadta. Az aradiak már jó ideje adósak voltak közönségüknek a jó játékkal, ami ezúttal nem maradt el a sokkal gyengébb játékerőt képviselő Temes megyei együttes ellen.

A legutóbbi hazai bajnoki mérkőzésén eltiltás miatt nem szereplő Brânduşe nyitotta a tegnapi bált, s a 30. percben vezetéshez juttatta csapatát. Negrunak a 35. és 42. percben eszébe jutott, hogy ő voltaképp csatár, s a gólszerzés a feladata. Szünetre 3:0-val mentek pihenni a csapatok. Térfélcserét követően aztán nagyobb méreteket öltött a „szórakozás”, az aradiak még négyszer, míg vendégeik háromszor találtak be. Toc a 70., Brânduşe a 75., Mitu a 78., Popa a 90. percben talált be, míg a másik oldalon Băltean (50..) és Gârz (84., 85.) volt eredményes.

A találkozót a Costin Vasile (Blaj), Stelian Dem (Sâmbăta), Călin Cheregi (Nagyvárad) hármas vezette. Tartalék: Alin Chirilă (Nagyenyed). Szakszövetségi megfigyelő: Teodor Ţarălungă (Râmnicu Vâlcea).

Gloria: Bălgrădean – Toc, Manea (Ban – 48.), Gligor, Dubeştean (Giurgiu – 78.) – Militaru (Popa – 61.), Brânduşe, Ploscariu, Bisorca (Pleşca – 71.) – Mitu, Negru.

Mama Mia: Inderca – Mărcut – Terec, Radu P., Dragu – Miloş (Martin – 46.), Băltean, Kovács, F. Nanu – Berceanu, Gârz.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'