Vasárnap, 2018. december 16., 10.01
II. Liga

Esélyes, hogy elmarad a hétvégi forduló

Elmaradhat a II. Liga 23. fordulója a hétvégén a zord időjárás miatt. Nyolc meccs volt beütemezve, mindegyiket az ország déli részén játszották volna, ahol jelenleg beköszöntött a tél, a hóvihar és a mínusz fokok – hat házigazda csapat már jelezte a Román Labdarúgó-szövetségnek (FRF), hogy nem hajlandó megszervezni a mérkőzést. A szövetség szerdai ülésen születik meg a végleges döntés a hétvégi fordulót illetően – ha elmarad, március 28-ra teszik át, a bajnokság pedig jövő héten a 24. fordulóval folytatódna.

Az aradi csapat is egyetért a halasztással. „Mi is egyetértünk azzal, hogy ne játsszák le a hétvégi meccseket az időjárás miatt. Mioveni-be kell utazzunk, hosszú út vár ránk, és nem jósoltak túl jó időt a hétvégére” – jelentette ki Codru Grădinariu menedzser. Ha a hétvége folyamán „szünetel a bajnokság”, akkor az FC UTA következő mérkőzését a Hermannstadt ellen játssza.

 

Hasonló sors előtt áll a III. Liga is: szintén a szerdai gyűlésen tárgyalják meg, hogy megtartják-e vagy sem a 16. forduló mérkőzéseit. Ha nem lesz III. Liga sem a hétvégén, akkor 10-én folytatódik a bajnokság a 17. forduló meccseivel.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'