JelenHaz
Hétfõ, 2019. augusztus 19., 16.09
Párizs–Brest–Párizs RandoROM-túra 2019

Filmvetítéssel egybekötött sajtótájékoztató

Filmvetítéssel egybekötött sajtótájékoztató
Filmvetítéssel egybekötött sajtótájékoztató
A vasárnapi karitatív jellegű eseményt követően a 16 bátor aradi kerékpáros, aki bevállalta az 1200 km-es Randonnerus-szakaszt, pénteken este 19.30 órától kezdve bemutatkozik az aradiaknak egy sajtótájékoztató keretében – mi több, még egy filmet is megnézhetnek a jelenlévők!

A biciklisek hivatalosan bemutatkoznak, a szervezők pedig bemutatják a versenyzők mezét is, amellyel azok az augusztusi túrának nekivágnak.
Péntek este a szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a központi Arta moziba – az esemény támogatói az Aradi Polgármesteri Hivatal, az Euromediu Egyesület és az Aradi Kulturális Központ (CMCA).
A vetítésre kerülő film címe Brevet (magyarul Szakasz) – a dokumentumfilm 2016-ban készült három német kerékpárosról, akik letekerték az 1200 km-es távot, és bemutatja, hogy igazából mentális erőre van szükségük a résztvevőknek, nem pedig fizikaira.
Az Aradi RandoROM vasárnap, augusztus 11-én újabb karitatív jellegű kerékpározást szervez: találkozó délután 4 órakor a Pomenirea temető bejáratánál, biciklizés a Zori de zi-ig majd vissza Mikelakára a Voinicilor utcában található La Spiță kerékpáros szerelőműhelyig – itt egy nagy adag bográccsal várják a résztvevőket. Aki jónak látja, bármekkora pénzösszeggel támogatni tudja a 16 aradi kerékpárost. A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit egy bográcsozással egybekötött biciklizésre!Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'