Fölszálott a páva

JelenHaz
Szerda, 2019. november 13., 02.08

Gólöröm helyett bocsánatot kért a horrorsérülésért a Tottenham csatára

2019. november 07., 18.21
Csütörtök

Nehéz napokat tudhat maga mögött a Tottenham dél-koreai támadója, Szon Hung Min, aki az Everton elleni bajnokin szerencsétlen becsúszása révén részese volt André Gomes súlyos sérülésének.

Bár a portugál középpályás bokatöréséhez kellett egy másik peches ütközés Serge Aurier-vel, Szont nagyon megviselte az eset, vigasztalhatatlanul zokogott a pályán, de a Crvena zvezda elleni BL-csoportmeccsen Mauricio Pochettino ismét a kezdőbe jelölte őt.Ami igazán jó döntés a Spurs edzőjétől, mivel Szon háborgó lelkének nagyon kellett gyógyír gyanánt az a két gól, amit Belgrádban szerzett.

„Nem volt könnyű ez a pár nap, de sokat jelent az a rengeteg támogatás, amit a szurkolóktól és a csapattársaimtól kaptam. Csak azt tudom mondani, nagyon sajnálom, hogy sérülést okoztam, de mostantól igyekszem a csapatra koncentrálni, és a mostani két gól volt a megfelelő válasz azoknak, akik mellettem álltak.” – nyilatkozta a meccs után a koreai csatár.

A zvezda elleni első gólja után Szon nem ünnepelt, hanem a kamera elé futott és fejet hajtva bocsánatot kért Gomestől, akit hétfőn műtöttek meg és immár a családja körében lábadozik.

Nagy ünneplést a második góljánál sem rendezett az ázsiai légiós, aki a mostani duplájával már öt gólnál tart a BL idei kiírásában. A Tottenham 4:0-ra nyert, és a már továbbjutott Bayern mögött második helyen áll a csoportban. (rangado.24.hu)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'