Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Szerda, 2019. október 23., 19.49
Fiatalokat toboroznak az egykori bajnokok

„Gyere velünk a bajnokok országába!”

„Gyere velünk a bajnokok országába!”
„Gyere velünk a bajnokok országába!”

Négy és hét év közötti gyermekeket vár pénteken, november 30-án az Atrium Mall-ba 17.00 órától több országos- és világbajnok tornász, akik a következő generáció sportolóinak a toborzásán munkálkodnak.

A „Gyere velünk a bajnokok országába!” (Hai cu noi în țara campionilor) néven ismert kampányt idén harmadjára szervezik meg, és az előválogatásnak Arad ad otthont. A rendezvényt Arad Polgármesteri Hivatala, Megyei Tanácsa, Arad Municípiumi Kulturális Központja (CMCA), a Megyei Ifjúsági és Sportigazgatósága (DJST), valamint az Aradi Municípiumi Sportklub, Aradi Gloria Iskolai Sportklub, Aradi Urania Sportklub, Egyetemi Sportklub és a Megyei Tornászok Szövetsége rendezi.

A projektet azzal a céllal indították el, hogy a helyi sportklubok segítségével az ország több városában is népszerűsítsék a gyermekek körében a gimnasztikát, illetve feltérképezzék a tehetségeket.

Az eseményen Larisa Iordache, Sandra Izbașa, Silvia Stroescu, Lavinia Miloșovici, Iulia Berar, Marius Urzică, Alex Urzică, Marian Drăgulescu, Andrei Muntean, Adelin Kotrong, Răzvan Marc és Roland Modoianu tornászok lesznek jelen, illetve a szervező klubok és hivatalok képviselői a Romániai Tornászok-föderációjának elnökével, Andreea Răducannal.

A szervezők minél több jövendőbeli ifjú tornász jelentkezését várják!


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'