https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Szerda, 2019. szeptember 18., 22.45
Óriási feltámadás az FTC lehetséges ellenfeleinek párharcában

Hátrányból folytatja a kolozsvári VSC

Kedden megkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírásának első selejtezőköre.

A kazah Asztana egygólos előnnyel készül a Kolozsvári VSC elleni jövő heti visszavágóra, miután 1:0-ra megnyerte a párharc első mérkőzését. Az örmény Ararat-Armenia is egy góllal diadalmaskodott, 2:1-re a svéd AIK felett. A Ferencváros és a Ludogorec csatája győztesének következő riválisát eldönteni hivatott Dudelange–Valletta párharc első találkozója 2:2-vel ért véget – a vendégek kétgólos hátrányból tudtak visszajönni.

A VSC sokat próbálkozott, ám 15 kísérletéből csupán egy talált kaput. Az Asztanának így elég volt egy gól is, amit Jevgenyij Posztnyikov szerzett a 68. percben, egy szöglet után.  Az örmény Ararat-Armenia is minimális előnyből várhatja a visszavágót, miután 2:1-re legyőzte a svéd AIK-t – a hazaiak már a harmadik percben vezettek, ráadásul a 13. perctől emberfórban játszhattak.

A Dudelange és a Valletta összecsapásán a hazaiak az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert, végül mégis a máltai csapat örülhetett, mivel egyenlíteni tudott, így 2:2-ről vág majd neki a második meccsnek – ennek a párosnak a továbbjutója találkozik a következő körben a Ferencváros–Ludogorec párharc győztesével. (nso)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'