JelenHaz
Vasárnap, 2019. június 16., 22.16

Holnap Arad–Gyulafehérvár RK-visszavágó

Holnap, azaz szombaton 21 órától az aradi Victoria Sportcsarnokban rendezik meg a női kosárlabda Román Kupa negyeddöntőjének, az Aradi Univ. Goldiş ICIM–Gyulafehérvári CSU összecsapás visszavágóját. 

A hazaiak ötpontos hátrányt (77:72) kell ledolgozzanak, mely az ellenfél ismeretében nem lesz könnyű. Ráadásul ezen a meccsen a vendégeknél három olyan játékos is pályára léphet, aki az első meccsen nem szerepelt. Az amerikai Brown (egykori ICIM-es) és Salley csak késve érkezett meg Amerikából, ezért nem játszott az első meccsen, míg a szerb válogatott Mandicsnak késve érkezett meg a zöldkártyája, ami miatt szintén nem szerepelhetett az RK-negyeddöntő első meccsén.

A ma esti találkozót, melyen ingyenes lesz a belépés, az Alin Faur (Temesvár), Alin Roşu (Nagyvárad) játékvezetői páros irányítja majd. RKSZ-megfigyelő: Radu Vaida (Nagyvárad).

Az RK négyes döntőjének egy szereplője már ismerté vált, miután az Alexandra csütörtökön 82:51-re, ma délben pedig 79:53-ra verte a Szatmárnémeti Municipal csapatát. Megjegyzendő, a szatmárnémetiek lemondtak a pályaválasztói jogukról, így mindkét mérkőzést Alexandrián rendezték meg.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'