JelenHaz
Péntek, 2019. november 22., 07.33

Holnap eldöntené a továbbjutást az AIKK

Holnap eldöntené a továbbjutást az AIKK
Holnap eldöntené a továbbjutást az AIKK

Április 9-én 17 órától a nagyváradi Toni Alexe Sportcsarnokban rendezik meg a női kosárlabda-bajnokság rájátszás negyeddöntőjének 2. mérkőzését, amelyen az Aradi ICIM KK a Nagyvráardi Universitatea VSK ellen lép pályára.

Mint ismeretes, az aradiak 1:0-ra vezetnek a két győzelemig tartó párharcban, miután múlt szombaton este 99:52 arányú győzelmet arattak Aradon. Az Adrian Budurean, Dan Moraru edzőpáros által felkészített aradi együttes a nagyváradi mérkőzésen szeretné eldönteni a továbbjutás sorsát, így akkor több ideje maradna az elődöntő mérkőzésre való felkészülésre. Budurean edző várhatóan pihentetni fogja Alicia Gladdent, aki tegnap öt nap után ugyan ismét edzésbe állt, de miután az ellenfél játékereje nem kívánja meg szerepeltetését, inkább csak kiapadoztatni fogják. Rajta kívül Mészáros Anita és Bianca Drăguş-Urban sem valószínű, hogy pályára lép, előbbi bokaficamából lábadozik, míg utóbbi a szombati mérkőzésen összeszedett fejsérülése miatt nem szeretne kockáztatni.

A holnap esti mérkőzést a Bertalan István, Adrian Habor játékvezetői páros vezeti majd. Szakszövetségi megfigyelő: Marius Hurgoi (kolozsvári).

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'