https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Kedd, 2019. szeptember 17., 03.34
Temesvári drukker-felháborodás

„Iancu húzz a Rapidhoz”

„Iancu húzz a Rapidhoz”
„Iancu húzz a Rapidhoz”

A Temesvári Poli labdarúgó együttes szurkoló- és szimpatizánstáborának egyre több tagja megelégelni kezdi Iancu több hónapja tartó fenyegetőzéseit, és felkérik: lépjen le, ne csak mondja. Marian Iancu, a Politehnica 1921 Ştiinţa klub elnöke, utóbbi időben több furcsa kijelentést tesz, feledtetve a régi rendkívül diplomatikus és megfontolt beszédeit.

Constantin Ostaficiucot, a Temes Megyei Tanács elnökét utón útfélén ócsárolja, mintha az egyesülésről kizárólag ő, és nem a tanácsosok is határoznának. Adrian Orza és Gheorghe Ciuhandu, a kereszténydemokrata politikusokat nem bántja egy szóval sem, holott a helyi tanács sem áll ki a Balkan Petrolum embere mellett.

Ha valaki átsétál a város központján, akkor rájön, hogy a galambok mellett unatkozó nyakkendős drukkerek Iancu mellett vannak: „Igen, adjanak pénzt neki, mert mennyit fektetett be eddig a csapatba”. A különböző internetes fórumokon vannak megfontoltabb szurkolok is, akik már több éve figyelmesen követik az eseményeket  és igencsak belátnak a dolgok lényegébe. Egyik effajta honlapon Raul felháborodottan kérdi, hogy a 2005-ben, amikor Iancu átvette a klubbot Toni Doboştól volt-e arról megegyezés, miszerint 2008-ban követelni fogja a helyi és megyei tanácsok részvényessé válását?!

Iancu úr amúgy valóban egyre jobban megmutatja valódi giuleşti énjét, és úgy viselkedik, mint ott élő emberek zöme… nem is csoda, hiszem ott született. A Poli elnöke újabban azzal fenyegetgeti a várost, hogy nyártól itt hagyja a Polit, és megveszi George Copostól a Rapidot, holott előzőleg azt nyilatkozta, hogy tudná vezetni kedvenc együttesét, mert akkor nem az eszével, hanem a szívével gondolkozna!

Amúgy Iancu úr miért hiányzotta az Urziceni elleni mérkőzésen, netán tartott attól, hogy a szurkolók netán „támogatják” a Rapidhoz való távozását illetően?!

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'