https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Szerda, 2019. szeptember 18., 23.36

Izraeli csatárral bővült az aradi focicsapat

Balról jobbra: Bálint László edző, Amir Khalaila, Bogdan Apostu ügynök
Balról jobbra: Bálint László edző, Amir Khalaila, Bogdan Apostu ügynök

Szerdán délután Bálint László edző és Bogdan Apostu ügynök az FC UTA új csatárával, Amir Khalailával állt az aradi sajtó elé: az izraeli focista a klub legfrissebb játékosa, megszerzésével együtt lezárult az aradi csapat számára a futballisták áthelyezési időszaka.

A 22 éves játékosról csak jó dolgok hangzottak el, a „piros-fehérek” edzője elmondta: Amir annak ellenére, hogy csatár, bármilyen pozícióban képes játszani, csak a labda kerüljön hozzá. Cipri Rus és a fiatal David Miculescu mellé egy igen erős és magabiztos csatár kerül ősztől, akinek segítségével az UTA offenzívája jelentősen javulhat.

Bogdan Apostu évekkel ezelőtt „kiszemelte” már Amirt, aki juniorként is remekelt a pályán, illetve az izraeli foci nagy reményének tartják. A Bnei Sakhnin, Hapoel Beer Sheva, Ramat Gan, Hapoel Acre és Hapoel Ikhsal csapatoknál fordult már meg karriere során az izraeli labdarúgó.

„Örülök, hogy az UTA-hoz kerülhettem, a csapatnak hírneve és történelme van. Kemény munka vár ránk, és csak együtt tudunk erőssé és verhetetlenné válni.” – jelentette ki Amir Khalaila.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'