JelenHaz
Szombat, 2019. március 23., 07.24

Jól teljesítenek a román játékosok a tornán

Jól teljesítenek a román játékosok a tornán
Jól teljesítenek a román játékosok a tornán

Habár kevés nézővel (megeshet, hogy az időjárás miatt), nagyban zajlik az Aradi Ilie Năstase Teniszkupa.

Cadar Elena, a torna egyik favoritja, két 6:4-es szettre győzött szerdán a szlovén Gal Anja ellen, így továbbjutott a második körbe, ahol Damaschin Alexandra honfitársával fog találkozni csütörtökön. Tătăruș Gabriela 6:2, 4:6, 4:6-ra nyert a cseh Aneta Laboutkova ellen, a következő fordulóban Nefisa Berberovic boszniai játékos lesz az ellenfele. A Roșca Ioana Loredana és Hristea Camelia-Elena harcból Ioana jutott tovább (5:7, 7:6, 6:3), csütörtökön Nagymihály Luca ellen harcol a továbbjutásért. A Gáspár Ioana–Pirok Alexa meccsen a magyarországi Alexa 6:7, 2:6-ra kiejtette román ellenfelét, ő Novac Izabela Gabriela ellen folytatja a tornát.

 

Csütörtökön Cristina Ene és Velcea Andreea, Vasiliki Karvouni (Görögország) és Anastasia Vdovenco (Moldova), illetve a szlovák Jana Bojovic és a román Crăciun Georgia Andreea játszanak.

 

A torna favoritjának minősített Andreea Mitu 6:3, 6:2-re győzte le szerda délután Corneanu Oana Smaranda honfitársát, csütörtökön Stăiculescu Alexandra Maria ellen harcol a továbbjutásért.

 

A 1-es (fő) pálya mérkőzéseit, melyek 16.00 órától kezdődnek, a TV Arad csatorna élőben közvetíti.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'