https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Hétfõ, 2019. szeptember 23., 16.10
IX. Aradi Kerékpárverseny-kupa

Június elejéig lehet jelentkezni

Péntektől, május 24-től június 6-ig lehet feliratkozni a mára már ismert Aradi Kerékpárverseny-kupára (Cupa Aradului la Ciclism). Akik az utolsó percben gondolják meg magukat, nem kell aggódjanak: a verseny napján, június 8-án a helyszínen (városháza előtt) is feliratkozhatnak.

A szervezők – Arad Polgármesteri Hivatala, Aradi Kulturális Központ (CMCA) és a Voința Sportklub Egyesület – idén sem változtattak a pályán, marad az eddigi megszokott szakasz a központban, a Ioan Slavici Színháztól egészen a Nicolae Grigorescu (Libelula cukrászda) utcáig és vissza, egy kör hossza 1,77 kilométer. A versenyen hat kategóriában lehet indulni, egy személy csak egyre iratkozhat fel.

A 6 kategória a következő:

15.30 órakor indul a családi kategória (7 éves korig jelentkezhetnek gyermekek minimum két családtaggal együtt, melyből egynek szülőnek kell lennie, egy kört kell megtenni), 16 órakor indul a II-es csoport (7 és 10 év közötti gyermekek, két kört kell megtenni), 16.30 órakor a III-as csoport (11 és 14 év közötti gyermekek, három kört kell megtenni), 17 órakor indul az Open (nyitott) csoport – 15 év fölött bárki jelentkezhet bármilyen kerékpárral, öt körből áll a verseny, 17.30 órakor startol a profi mountain-bike verseny (10 kör), 18.30 órakor indul az utolsó kategória, az országúti kerékpárosoké, akiknek 12 kört kell megtenniük.

 

Minden próbánál kötelező a bukósisak viselete, hiányában a versenyző nem indulhat. A biztonságot az Aradi Helyi Rendőrség és a közúti rendőrség alkalmazottjai fogják szavatolni.

 

Az önkormányzat honlapján, a www.primariaarad.ro oldalon lehet jelentkezni és a versenyen a Polgármesteri Hivatal előtt 12 és 15 óra között.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'