Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Vasárnap, 2019. november 17., 06.52
Arad megyei III. ligás körkép

Két 2:2-es döntetlen a negyedik fordulóban

Két 2:2-es döntetlen a negyedik fordulóban
Két 2:2-es döntetlen a negyedik fordulóban

Hiába vezetett Flavius Pavel, majd az ifi Homorogan révén a Borosjenői SK a Vajdahunyadi Corvinul otthonában, végül egy ponttal volt kénytelen távozni a Michael Klein stadionból. Pedig Abrudean edző szerint a két találaton kívül több gólhelyzetet is kidolgozott csapata, ám a Corvinul egyéni hibáikat kihasználva 2:2-re mentette a mérkőzést.

Adrian Abrudean edző a következő 11-gyel kezdett: Irimia – Popa, Dinu Maghici, Iaroş, Boldor – Morar, Ciubăncan, Alin Pavel, Fedor – Flavius Pavel, Răduţ. Játszott még: Homorogan, Răduţ és Sabău.

A III. Liga 4. fordulójának tegnapi másik Arad megyei érdekeltségű mérkőzésén a Vânju Mare-i Building–Borossebesi Naţional találkozó ugyancsak 2:2-re végződött, ám ezen a találkozón a hazaiak vezettek, s a vendégek egyenlítettek. Szünetben 2:0-t mutatott az eredményjelző, majd fordulást követően Alin Mihai szépített, a végeredményt pedig Jurcă állította be 11-esből. A találkozót a Naţional emberhátrányba fejezte be, miután Daniel Lengyelt kiállították a mérkőzés vége felé.

Dan Oprescu edző a következő összeállításban küldte pályára csapatát: Merşca – Crişan, Ioan Lengyel, Jurcă, Lăcătuş – Florin Gâlcă, Dragu, Daniel Lengyel, Huţanu – Alin Mihai, Burian. Játszott még: Bulzan és Oprescu.

A harmadik Arad megyei csapat, az Aradi Gloria ma lép pályára Vulkánban.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'