JelenHaz
Szombat, 2019. december 14., 20.48

Kikapott az FC UTA az arab csapattól

2019. július 25., 15.42
Csütörtök

Nagyban zajlik a szlovéniai edzőtábor a „piros-fehéreknek” – eddig elvárások szerint haladtak a dolgok, kezdett összekovácsolódni a csapat, de a szaúd-arábiai Al Fateh-től kétgólos vereséget szenvedett Bálint László edző csapata.

Iacob, Tomozei, Melinte, Ilie, Stancu, Hrezdac, Lorenzi, Ursu, Miculescu, Bustea és Buhacianu voltak az elsők, akik pályára léptek, Bolboașă, Șeroni, Ivan, Deta, Salka, Vulturar, Pușcaș, Isac, Oroian, Rus és Khalaila a kispadon csereként nézték a meccset.

Iacob szabálytalankodott a kapu előtt rögtön a meccs elején, a bíró büntetőrúgást ítélt, szerencsére hibáját helyrehozta ügyes védésével. Az arab focisták a második félidőben vették át a vezetést a 46. illetve a 67. percben. Az aradiak keményen próbálkoztak, de sikertelenül, 2:0-ás vereséget szenvedtek.

 

Egyesek a fáradtságot, mások a szombati meccs előtti izgalmat hozták fel mentegetőzésképp az eredményért. Az idény első meccsét hazai pályán játsszák a fiúk a Dunărea Călărași ellen – aki nem tud elmenni a Motorul-pályára, az 13.00 órától a Digi Sport 1, Telekom Sport 1 és a Look TV-n nézheti élőben a bajnokság nyitó fordulóját. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'