JelenHaz
Vasárnap, 2019. június 16., 12.00
Megállítják Gigi Becali hadseregét?

Kitették Aliuţát, visszatért Stancu

Kitették Aliuţát, visszatért Stancu
Kitették Aliuţát, visszatért Stancu

Marian Iancu, a Temesvári Politehnica 1921 Ştiinţa elnöke és Ifjabb Dusan Uhrin vezetőedző a Craiova elleni elvesztett meccs utáni durva nyilatkozataikat követően ma drasztikus döntéseket hoztak.

Mint arra számítani lehetett Marian Aliuţă kikerült a Politehnica együttesének keretéből, amely holnap este 20:30-tól (élőben a Kanal D adón) a Bukaresti Steaua otthonában vendégszerepel.

A 30 éves támadó középpályás elmondása szerint tiszteletben tartja az elnök döntését, ám ő dönti el azt hogy, mikor és hol hagyja abba a labdarúgást.

 

Sérülés miatt továbbra is hiányzik Dan Alexa, ugyanakkor Borbély Balázs a Craiova ellen elszenvedett húzódás miatt biztos kihagyja a 31. forduló mérkőzését. Négyhónapos távollét után felépült és visszatért Stelian Stancu balhátvéd, ugyanakkor Srdjan Luchin és Milos Brezinky is leülték eltiltásukat.   

Elutazásuk előtt a lila-fehér mezes labdarúgók bevágták a „vissza kell hoznunk az otthon elveszetett pontokat” stílusú  szöveget, mintha az utóbbi időben elszenvedett szégyenletes verességek után oly sok pontot hoztak volna vissza idegen pályáról… 

Íme a Steaua elleni temesvári keret: Popa, Pantilimon, Bădoi, Stancu, Luchin, Brezinsky, Raţiu, Milhazes, Abiodun, Srhoj, Martinez, Bălan, Vrsic, Artyom Karamian, Arman Karamian, Ganea, Bucur és Rusic.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'