https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Csütörtök, 2019. szeptember 19., 05.19

Kupagyőzelmet szerzett az aradi futballcsapat

Szerdán 2:1-es győzelmet aratott a Ionuț Popa edző felkészítette UTA labdarúgócsapat a Temesvári Poli SKE ellen a Román Labdarúgó-kupa negyedik szakaszában – ráadásul hazai pályán!

„Mister” csapata az első félidőt egygólos hátránnyal fejezte be: a vendégek Drăghici góljával vették át a vezetést. A másodikban az aradi csapat kerek 20 perc alatt átvette a vezetést, amit aztán a végső sípszóig tudott tartani – János az 58. percben, Alex Pop pedig a 78.-ban szerzett egy-egy gólt az aradi csapatnak. A mérkőzés végén El Hasni is megpróbálta belőni a labdát a hálóba, azonban a temesvári kapus résen volt, és végül 2:1-re nyertek az aradiak a Motorul-pályán.

A bajnokság tizenhatod döntőjét szeptember 24–30. között rendezik meg, ahol nagy eséllyel az UTA egy I. Ligás csapat ellen fog játszani.

A II. Liga bajnokságában az aradi csapat 13 ponttal (négy győzelem és egy döntetlen) a negyedik helyen áll. Szombaton 12.30 órától szintén a Motorul-pályán a listavezető Academica Clinceni ellen játszanak az aradi labdarúgók.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'