JelenHaz
Kedd, 2019. augusztus 20., 04.07

Lezuhant egy újpesti futballszurkoló a Vidi-stadion lelátójáról

Lezuhant egy újpesti szurkoló a Vidi FC nemrég átadott stadionjának lelátójáról a szombati, 2:1-es hazai győzelmet hozó Vidi-Újpest bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A baleset az Újpest egyenlítése után történt, a hírt a Blikk írta meg. Az Újpest FC hivatalos honlapja a mérkőzést követő beszámolójában reagált a történtekre: “Szeretnénk jobbulást kívánni szurkolónknak, aki sajnos átesett a kerítésen és a mentőknek kellett elszállítani, reméljük, hogy minél előbb rendbe jön majd!”

A Blikk értesülései szerint a baleset Zsótér gólja után történt, amikor az egyenlítés ünneplése közben az egyik Újpest-szurkoló a kerítésen átesve a lelátó és a pálya közötti elválasztó árokba zuhant. Az árokról szóló információt az Újpest FC megkeresésünkre részben cáfolta, pontosította. A balesetet szenvedő szurkoló állapotát a helyszínen stabilizálták, majd a beteget a fehérvári kórházba szállították.

Zsótér Donát egyenlítő gólja utáni percekben túl nagy lendülettel érkezett a kerítéshez a szurkoló és átzuhant rajta, kb. 2,5 méter magasról esett le. Maga a kerítés 2 méter magas, ehhez adódott még hozzá, hogy a nézőtér magasabban kezdődik, meg van emelve a pálya szintjéhez képest. Tehát összességében 2,5 méter magasról esett le a szurkoló. Nem helytálló információ, hogy árok volt a kerítés túloldalán.

Jelenleg is folyik a vizsgálat ez ügyben. (index.hu)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'