JelenHaz
Péntek, 2019. július 19., 15.57

Lőw Zsolt szerint Neymar sem valamiféle isten

2019. február 07., 18.28
Csütörtök

Lőw Zsolt irigylésre méltó helyzetben van, testközelből figyelheti napról napra Neymart, Kylian Mbappét, Edinson Cavanit vagy Gianluigi Buffont, hiszen Thomas Tuchel másodedzője a Paris Saint-Germainnél. Lőw a Story magazin legfrissebb számában nyilatkozott párizsi élményeiről, és azt is elmondta, 17 éve él Magyarországtól távol, és ez idő alatt rengeteget fejlődött.

„Mondanom sem kell, Párizs elvarázsolja az embert. Kaptam a klubtól egy Renault-t, a feleségem pedig tőlem a legkisebb BMW-t, egy félig elektromos autót, ami, ha kell, benzinnel is tud menni. Ha időnk engedi, a feleségemmel szívesen járunk éttermekbe, szeretünk új ízeket kipróbálni. Ami még magával ragad, az a boltok kínálata. Elképesztő! Ausztriában és Németországban is parádés volt az árukészlet, de Párizs még ezeken is túltesz” – mesélte Lőw, aki Párizs kertvárosában, Chatou-ban lakik feleségével és két kislányával.

Az Újpestről induló, majd később a Cottbusban, a Hansa Rostockban, a Hoffenheimben és a Mainzban is játszó Lőw a párizsi közbiztonságról azt mondta, nem sokat érzékel abból, ha a városban felfordulás van, mondjuk egy tüntetés miatt.

Természetesen szóba került a legnagyobb sztár, Neymar is, akivel angolul beszél. „Vele kapcsolatban csak pozitív élményeket szereztem. Ő sem valamiféle Isten, hanem nagyon is ember, a jófajtából”.

A PSG 10 pontos előnnyel vezeti a francia bajnokságot, a kupában negyeddöntős, a BL-ben pedig tagja a legjobb 16 mezőnyének, ahol a Manchester United lesz az ellenfele. (rangado.24.hu)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'