MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 16., 18.04
Aradi Brosovszky Akadémia

Mezeket adományozott a Csiky kosárlabda-csapatának

Mezeket adományozott a Csiky kosárlabda-csapatának
Mezeket adományozott a Csiky kosárlabda-csapatának

Péntek délelőtt óriási örömhangulat uralkodott a Csiky Gergely Főgimnázium kis tornatermében: az Aradi Brosovszky Akadémia kosárlabda-szakosztályának a vezetője, Brosovszky Monica Rónai Helén testnevelés tanár és edző jelenlétében az Akadémia részéről 30 mezt adott át a Főgimnázium két, a Gimnáziumi Kosárlabda Ligában (GBL) részt vevő csapatának. A gyermekek nagyon megörvendtek, hamar fel is vették és boldogan viselték a piros-fekete mezt.

Szombat délelőtt 10 órától játsszák a 0–2. osztályos csoportok mérkőzéseit, az aradiak két temesvári csapat ellen játszanak, a Vest Activ, illetve a Freedom ellen. A bajnokság mérkőzéseit az aradi Dimitrie Țichindeal Pedagógiai Líceum sporttermében rendezik meg. 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: ANITA GERARD / Szombat, 2018. január 20., 22.57 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

hitel! hitel!! hitel!!!
Olyan jóhírű és akkreditált magánhitel-társaságot keres, amely az egész életen át nyújtandó kölcsönöket nyújtja. Nagyon gyorsan és könnyedén kínálunk mindenféle hitelt, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, jelzáloghiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, befektetési hiteleket, adósságkonszolidációt és még sok mást. Elutasították a bankok és más pénzügyi intézmények? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ne nézz többet, mint itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tedd. Adományokat nyújtunk olyan magánszemélyeknek és vállalatoknak, amelyek pénzügyi támogatásra szorulnak 2% -os arányban. Nincs szükség társadalombiztosítási számra és nem szükséges hitelellenőrzés, 100% garantált. Szeretném használni ezt a médiát, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható és támogató segítséget nyújtunk, és örömmel nyújtunk hitelt.
Ezután küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: (anitagerardloanfirm@gmail.com), hogy kölcsönt kérjen

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'